We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 18,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Family Survival Planner 2017 De enige echte Family Survival Planner helpt in duizenden huishoudens het gezin op de rit te houden. De handige, hippe overlevingsplanner voor het hele gezin! Je hangt hem op een prominente plaats op de koelkast, het prikbord of de wc-deur. Zo kan de planner je behoeden voor dubbele afspraken, vergeten ouderavonden of over het hoofd geziene ADV-dagen van de juf. De planner telt meer dan duizend stickers die de kinderen zelf kunnen inplakken en bieden daardoor in één oogopslag overzicht over hun vakanties, hun afspraken en die van hun ouders. Zo wordt het een vrolijk gezinsalbum om altijd te bewaren. Met humoristische en handige tips van de multitaskende moeders Rinskje Koelewijn en Toni Westenberg met vrolijke collages van Nanja Toebak. En zoals altijd met vijf bonusmaanden, zodat het terug-naar-school-moment gevierd kan worden met de nieuwe Survival Planner. Gelukkig staan zowel de Nederlandse als de Belgische schoolvakanties er weer in, zodat je altijd kunt zien wanneer er vrije tijd aankomt!
ISBN
9789072219985
Vorm
Paperback
Uitgever
Thoeris, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
15-07-2016
Taal
Nederlands
Genre
Overige artikelen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris