Losbladig

€ 19,80

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Elle van Rijn schreef speciaal voor MatchBoox een kort verhaal in een luciferdoosje. Marion Bloem maakte de bijpassende illustraties.

Elle van Rijn (1967) is een Nederlands actrice en schrijver. Elle speelde in een groot aantal films en tv-series waaronder 'Goede tijden, slechte tijden' en 'Het Huis Anubis'. Vanaf 2006 is Elle vaste columniste voor het weekblad Flair. In datzelfde jaar publiceerde ze haar eerste boek 'De tragische geschiedenis van mijn succes'. Na haar tweede roman 'De Hartbewaakster' verscheen haar veelgeprezen roman 'Het vergeten gezicht', waar Elle op sublieme wijze liefde en angst laat samensmelten.

Marion Bloem (1952) is een Nederlands schrijfster, beeldend kunstenaar en filmmaakster. Als schrijfster brak ze door bij het grote publiek met haar literair debuut 'Geen gewoon Indisch meisje'. Bloem maakte een aantal korte speelfilms en televisieprogramma's. In 2007 begon Bloem met de productie van haar eerste bioscoopfilm 'Ver van familie' en is gebaseerd op haar gelijknamige roman.
ISBN
9789490356590
Vorm
Losbladig
Uitgever
Uitgeverij Lucha Libre
Druk
1e
Verschenen
01-09-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
20 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris