We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Dit is een verhaal over iets wat ons allemaal kan overkomen. Scheiden. Wat doe je als je op een dag voor de spiegel staat en jezelf de vraag stelt: ‘Wat is de beste formule voor een goede relatie, wat hebben de afgelopen jaren met mij gedaan en wat staat mij nog te wachten?’ Ook als samen zijn niet meer lukt, tikt de tijd door. Je kunt jezelf van alles wijsmaken en hopen dat het je deur voorbij waait. Totdat het onvermijdelijke gebeurt. Het overkwam mij. Het werd uiteindelijk een avontuur wat ik niet had willen missen. Een verhaal over dingen die bij het leven horen. Keuzes maken, acceptatie, tijd, rouwen en opnieuw beginnen. Als de oogst verdord is moet er opnieuw gezaaid worden. Fotografie: Monika Dewor Coaching met behulp van paarden: Zunnys.nl Renatavanderweijden.nl Renata van der Weijden [1971] Moeder van twee zoons. De lijn van het leven vind ik een onvoorspelbaar iets. Het leven is gegeven om er iets moois van te maken. Woorden worden zinnen, zinnen werden een verhaal. Mijn verhaal en ons avontuur.
ISBN
9789493191044
Vorm
Paperback
Uitgever
Paris Books
Druk
1e
Verschenen
31-03-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
330 pp.
Genre
Romans
{{review.reviewTitle}}
{{review.createdOn | date: 'dd-MM-yyyy' }} door {{review.reviewAlias}}
{{review.reviewText}}
Meer Recensies
Lees minder
pro-mbookslibr3 : libris