We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Informatievoorziening moet integraal zijn.' 'Hergebruik moet.' 'Zonder
perfecte IT kun je niet concurreren.' 'Met nieuwe IT kun je pas echt
concurreren.'
Herken je dit? Het zijn allemaal IT-fabels. Maar een organisatie zonder IT is natuurlijk ook weer ondenkbaar. De vraag is alleen: hoe krijg je er grip op?

Help! IT! maakt het je gemakkelijk. Begin met de essentie: het gaat niet om de spullen, maar om informatievoorziening en informatiehuishouding. En het beheer daarvan is niet lastiger of vervelender dan het beheer van andere zaken. Prik dus door de IT-fabeltjes heen, en richt je op de zakelijke afweging en het logische gebruik van IT.

Help! IT! helpt je daarbij met 68 ervaringstips. Deze tips worden op
lichtverteerbare wijze geserveerd en zijn geïllustreerd met vele cartoons.

Help! IT! is voor iedereen die te maken heeft met IT, van het bestellen ervan tot het bepalen hoe het wordt ingezet in het bedrijfsproces, zoals raden van bestuur, managers, opdrachtgevers en functioneel beheerders.

Remko van der Pols is directeur van The Lifecycle Company en onder andere vormgever van het BiSLframework, de public domain-standaard voor business
informatiemanagement.
ISBN
9789012581400
Vorm
Paperback
Uitgever
Boom uitgevers Amsterdam
Druk
1e
Verschenen
01-10-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
100 pp.
Genre
Informatica & Exacte vakken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris