We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook Adobe PDF

€ 35,95

ASL 2- Een framework voor applicatiemanagement

ebook Adobe PDF

€ 35,95

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

ASL, Application Services Library, is als public domain-standaard hét procesframework voor applicatiemanagement. Dit boek geeft u een gedegen en compleet overzicht van het framework ASL 2, een evolutionaire vernieuwing van het in 2001geïntroduceerde en breed toegepaste ASL framework. ASL2 ondersteunt u bij het inrichten van applicatiemanagement, onder andere door de best practices die te vinden zijn op de website van de ASL BiSL Foundation. ASL2 is daardoor ook een kennisnetwerk. Bovendien sluit ASL aan op andere frameworks zoals BiSL (voor business informatiemanagement) en ITIL®. Dit boek is bedoeld voor mensen die applicatiemanagement doen en die zich willen scholen en eventueel certificeren in ASL2, en mensen die zelf geen applicatiemanagement doen, maar willen weten wat het is en die ASL2 willen leren kennen. Kennis van de eerdere versie van ASL is niet vereist.
ISBN
9789087539023
Vorm
ebook Adobe PDF
Uitgever
Van Haren Publishing
Druk
1e
Taal
Nederlands
Genre
Informatica & Exacte vakken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris