De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 9,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Een praktisch (reis)woordenboek in klein formaat dat makkelijk in de zak of de tas past. Met de delen Tsjechisch-Nederlands en Nederlands-Tsjechisch bij elkaar in één bandje. Ook geschikt als instapwoordenboek voor bij een taalcursus.

Het woordenboek bevat de basisvertalingen van 30.000 woorden en besteedt ook aandacht aan frequent gebruikte uitdrukkingen en zegswijzen. Achterin is een beknopte grammatica van het Tsjechisch opgenomen.

- Tsjechisch-Nederlands en Nederlands-Tsjechisch in één boek
- de hedendaagse Tsjechische en Nederlandse basiswoordenschat
- veel woorden die op reis goed van pas komen
- met veelgebruikte uitdrukkingen en gezegden
- met informatie over de Tsjechische uitspraak
- inclusief de basisgrammatica van het Tsjechisch

Van vrijwel alle in Europa gesproken talen is er een Prisma miniwoordenboek.
ISBN
9789049104832
Vorm
Gebonden
Uitgever
Unieboek | Het Spectrum
Druk
5e
Verschenen
01-05-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
416 pp.
Genre
Naslagwerken & Woordenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris