De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Na de Tweede Wereldoorlog was wielrennen in Brabant en Limburg een echte volkssport. De mijnwerkersronden konden steevast rekenen op grote toeschouwersaantallen. Toen de regionale wielerhelden ook internationaal successen behaalden groeide de wielerbond uit tot een gerespecteerde sportorganisatie. De kleine Peter kijkt in zijn dorp naar de plaatselijke wielerronde en is onder de indruk van de jonge mannen die elkaar op de ranke fietsen bevechten. Als hij op een jeugdkamp ziet dat een dorpsgenoot successen op de racefiets behaalt wil hij nog maar één ding. Hij wordt wielrenner. Maar omdat hij veel kleiner en zwakker is dan zijn leeftijdgenoten duurt het jaren voordat hij op de uitslagenpagina van de kranten verschijnt. Ondertussen wordt hij op de middelbare school klaargestoomd voor een maatschappelijke carrière en heeft hij zijn avontuurtjes met meisjes. Hij wordt een amateur die de aanval kiest in de koersen die hij rijdt. Maar bovenal ontdekt hij dat het bij hem vooral draait om het plezier dat hij heeft in de dingen die hij doet. Daar baseert hij de keuzes op die hij maakt, zowel op als naast de fiets. Ook als dat plezier in het fietsen er niet meer is.
ISBN
9789464052329
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
23-05-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
262 pp.
Genre
Hobby's
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris