De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 12,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Pierre Beek Voorwoord Ik draag deze prozabundel op aan al diegenen die als scheepsgezel op jonge leeftijd een thuishaven verlieten, en een zucht naar de vrijheid niet konden weerstaan. Die met het aangezicht en de uitgebreidheid van de oceanen met gekromde evenaar, van uit een idealistisch scheepsberoep; Een Idyllische Wereldbeschouwing hebben ervaren. De mystiek drukt een emotie uit, en niet een feit in de werkelijkheid, en het volmaakte mag niet geworden zijn.
ISBN
9789492597373
Vorm
Paperback
Uitgever
Pierre Beek
Druk
1e
Verschenen
25-02-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
69 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris