We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 15,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Piet Römer staat bekend als een uitstekend acteur en een groot tv-persoonlijkheid. Maar hij was ook Pietje uit de Kerstraat, een arbeiderskind dat zich met verve door het leven knokte. In zijn eigen woorden:

'Ik houd ervan als er wat zand in de machine komt. Dan vallen de maskers af. Dan wordt iedereen gewoon wat 'ie is: een mens dat er iets van probeert te maken.'

In Piet Römer Een leven in verhalen zien wij de geliefde acteur zonder masker, niet in een rol, gewoon zoals hij was: een bijzondere man die met humor en een flinke dosis lef van de ene bizarre situatie in de volgende rolde.

"Daar was Piet goed in: Leven!" - Viggo Waas
ISBN
9789401600071
Vorm
Paperback
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
14-09-2012
Taal
Nederlands
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris