We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Ouderbetrokkenheid neXt

Paperback

€ 19,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Over de vraag of ouderbetrokkenheid in het voortgezet onderwijs nodig is, is Peter de Vries duidelijk: ja, want ouderbetrokkenheid heeft een positieve invloed op de schoolontwikkeling van leerlingen, ook als ze ouder worden. In dit handboek presenteert De Vries het concept Ouderbetrokkenheid neXt, dat speciaal ontwikkeld is voor het voortgezet onderwijs: School en ouders werken effectief en efficiënt samen om de leerling steeds meer verantwoordelijkheid over zijn eigen ontwikkeling te geven (het eigenaarschap van de leerling). Deze ontwikkeling is gericht op het vergroten van kennis en sociale vaardigheden om hem tot een zelfverantwoordelijke burger te vormen. Dit toegankelijke handboek biedt mentoren niet alleen een theoretische onderbouwing, maar ook veel concrete handreikingen voor het stimuleren van ouderbetrokkenheid. Ze krijgen antwoorden op praktische vragen als: wat is mijn rol als mentor exact, hoe voer ik constructieve gesprekken en wat te doen met mondige ouders? Ouderbetrokkenheid neXt is een onmisbaar naslagwerk voor elke mentor.
ISBN
9789492525895
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Pica
Druk
1e
Verschenen
09-03-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
152 pp.
Genre
Onderwijs & Opvoeding
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris