We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 31,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Basisboek coördinator ouderbetrokkenheid

Gebonden

€ 31,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Een goede samenwerking tussen school en ouders draagt bij aan een succesvolle schoolloopbaan van leerlingen. Daarmee is samenwerken met ouders onderdeel van de primaire taak van de school. Het is daarom van belang dat leraren weten wat ertoe doet in die samenwerking met ouders en in staat zijn die goed vorm te geven en uit te voeren. Peter de Vries laat in dit Basisboek ouderbetrokkenheid zien hoe je die samenwerking met ouders kunt vormgeven. Met als doel de verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling bij de leerling te vergoten. Of het nu om basisonderwijs of voortgezet onderwijs gaat. Met dit implementatieboek voor effectieve en efficiënte ouderbetrokkenheid in de hand is elke school zelf in staat ouderbetrokkenheid te versterken volgens logische stappen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en vele praktijkvoorbeelden. De Vries werkt niet vanuit één bepaald concept ouderbetrokkenheid. Dit is vooral een praktisch boek vol met handige modellen, die ondersteunen om bij alle collega’s een cultuur van ouderbetrokkenheid te creëren. Het is daarbij van belang dat in elke school minstens één teamlid zich specialiseert in de samenwerking met ouders en het team daarin meeneemt. Peter de Vries werkt de ingrediënten uit die deze specialisten nodig hebben om hun rol goed te kunnen vervullen. Maar ook voor de andere leraren en de schoolleiding is het goed om kennis te nemen van dit boek, want samenwerken met ouders doe je als team! Peter de Vries was leraar in het basis- en speciaal basisonderwijs en werkte als adviseur en trainer ouderbetrokkenheid bij CPS. Hij is de bedenker van het bekende concept Ouderbetrokkenheid 3.0 dat op veel scholen wordt gebruikt. Momenteel is hij onafhankelijk expert ouderbetrokkenheid, verzorgt lezingen en trainingen en begeleidt scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast doet hij promotieonderzoek over ouderbetrokkenheid.
ISBN
9789463172028
Vorm
Gebonden
Uitgever
Instondo
Druk
1e
Verschenen
13-03-2020
Taal
Nederlands
Genre
Basisschool
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris