De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 12,50

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Een scheiding kun je niet oefenen, het moet in één keer goed! Het is een zwaar en in veel gevallen dramatisch life event. Feiten en emoties lopen dwars door elkaar heen. Vrijwel zeker zul je ervaren dat je in zo’n periode heel eenzaam bent. Alle goedbedoelde adviezen en bemoedigende woorden van je naasten nemen die eenzaamheid niet altijd weg. Uiteindelijk ben jij degene die ‘vanuit jouw hart’ al die beslissingen moet nemen die je toekomst zullen moeten dragen. Op moeilijke momenten zal men je troosten door te zeggen dat het zo beter is. Je verstand zal dat op enig moment wel gaan geloven, maar in je hart zal het soms anders voelen. Misschien zal dat altijd wel een beetje zo blijven. Als je verliest, vergeet de les dan niet!
ISBN
9789464181296
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Verschenen
11-09-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
39 pp.
Genre
Geneeskunde
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris