We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 40,10

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen.
Geert verovert Nederland

Paperback

€ 40,10

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

We schrijven 2030: Grote delen van Europa, waaronder ook Nederland, zwichten onder de sharia wetgeving die er van kracht is, nadat door een bevolkingsexplosie van migranten er zoveel moslims zijn bijgekomen dat ze de overhand krijgen in het parlement. Een populair politicus die voordien decennialang zijn uiterste best deed om de invloed van de islam in te perken dreigt nu door de sharia rechtbank ter dood te worden veroordeeld. In zijn cel bedenkt hij op de valreep een meesterlijke list: Hij zal tegenover zijn rechters verklaren dat hij zich tot de islam heeft bekeerd... Tot zijn eigen verbazing en die van menig ander slaagt hij in zijn opzet en krijgt hij gratie. Vervolgens neemt hij zich voor om 'vermomd' als moslim de voorheen altijd door hem verfoeide religie alsnog te bestrijden. Zal ook dat hem lukken? Olli Salvatore publiceerde eerder 'De Redding van Europa' (2014) en 'Hitlers Ideeën van A tot Z' (2016)
ISBN
9789402162837
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
08-05-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
571 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris