We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 26,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Ze noemden haar Charlie

Gebonden

€ 26,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Pas op haar eenentwintigste verlaat Charlotte Berger haar ouderlijk huis. Ze is altijd zeer beschermd opgevoed in een klein dorp en heeft geen enkele ervaring met een baan of in de liefde. Ze komt te wonen in een totaal verbouwd grachtenpand, met nog zeven mensen, die een hechte groep vrienden vormen. Charlotte heeft veel aanpassingsmoeilijkheden, het valt haar niet mee om ineens zelfstandig te moeten functioneren. Gedreven door eenzaamheid en gevleid door zijn charme, begint ze een verhouding met haar getrouwde baas. Hij zegt dat hij zijn gezin niet wil verlaten, maar Charlotte bouwt roze toekomstdromen om hun relatie. Een van haar medebewoners, Wim, werpt zich op als echte vriend en probeert haar in te laten zien dat ze misbruikt wordt en er geen toekomst is voor haar en Henk samen. Charlotte negeert deze waarschuwingen, maar met het verstrijken van de tijd, terwijl ze volwassen wordt, gaat ze alles steeds duidelijker zien. Als ze eenmaal de waarheid ontdekt, is Wim niet meer in de buurt om haar op te vangen en moet ze zelf beslissingen nemen en keuzes maken, iets wat voor Charlotte heel moeilijk is.
ISBN
9789036433815
Vorm
Gebonden
Uitgever
Uitgeverij Grote Letter Bibliotheek B.V.
Druk
1e
Verschenen
30-11-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
330 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris