We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 18,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Wervelstorm

Paperback

€ 18,50

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Lindsey Meulenbelt weet niet beter dan dat haar moeder jaren geleden haar gezin heeft verlaten. Lindsey was destijds vier jaar, haar broertje Trevor en zusje Tiffany, een tweeling, twee jaar jonger. Lindsey is de enige van de drie kinderen die nog vage herinneringen aan haar moeder heeft. Als hun vader overlijdt zijn de drie kinderen, inmiddels jongvolwassenen, op zichzelf aangewezen. Alle drie dragen ze de gevolgen van het vertrek van hun moeder. Lindsey streeft in haar relatie perfectie na, om de kans dat haar vriend haar eveneens verlaat zo klein mogelijk te maken. Een eigen gezin durft ze niet aan. Tiffany wil niet eens een relatie. Zelfs haar eigen moeder wilde haar niet hebben, ze heeft er geen enkel vertrouwen in dat een man wel bij haar zal blijven. Trevor lijkt op het oog nergens last van te hebben. Hij beweegt zich fluitend door het leven, alles gaat hem voor de wind en hij heeft de ene na de andere vrouw aan zijn zij, maar diep in zijn hart is hij ontstellend eenzaam. Dan keert moeder Hanke echter plotseling terug in hun levens en blijkt ze niet zomaar vertrokken te zijn. Haar terugkeer betekent een ware wervelstorm. Naarmate de band tussen Hanke en haar kinderen groeit, voltrekken zich grote veranderingen bij Lindsey, Tiffany en Trevor. Lindsey streeft niet langer perfectie na, want dat is niet meer nodig. Tiffany stelt zich heel voorzichtig open voor relaties. Trevor wordt voor het eerst in zijn leven echt verliefd. Het geluk blijkt echter voor alle drie moeilijk te grijpen te zijn. Olga van der Meer is een romanschrijfster die al 50 boeken op haar naam heeft staan, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Naast het schrijven van romans, werkt ze ook als freelance medewerkster bij diverse tijdschriften. Olga van der Meer kreeg een nominatie voor de Valentijnprijs 2015 voor het beste romantische boek voor haar roman M/V. De pers over M/V: “De personages vind ik erg menselijk. Heel herkenbaar dus [...] en dat maakt het boek heel levensecht.” Astrid Slootweg voor chicklit.nl “Vlot geschreven, duidelijk perspectief en goed uitgewerkt. Prima voorbeeld van het feit dat een liefdesroman ook zeker een serieuze inhoud kan hebben.” 4/5 sterren, Irene Kalsbeek voor The S-Word ‘Dat maakt dit boek zijn sterren (4) dubbel en dwars waard!” Diane Kooistra voor Hebban De pers over Gewoon Kyara: “Makkelijk leesbare feelgood-roman met herkenbare personages en dialogen met een af en toe humoristische ondertoon.”(Biblion)
ISBN
9789086603893
Vorm
Paperback
Uitgever
ClusterEffect
Druk
1e
Verschenen
30-05-2019
Taal
Nederlands
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris