We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 25,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Wervelstorm

Gebonden

€ 25,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Lindsey Meulenbelt weet niet beter dan dat haar moeder jaren geleden haar gezin heeft verlaten. Lindsey was destijds vier jaar, haar broertje Trevor en zusje Tiffany, een tweeling, twee jaar jonger. Lindsey is de enige van de drie kinderen die nog vage herinneringen aan haar moeder heeft. Als hun vader overlijdt zijn de drie kinderen, inmiddels jongvolwassenen, op zichzelf aangewezen. Alle drie dragen ze de gevolgen van het vertrek van hun moeder. Dan keert moeder Hanke echter plotseling terug in hun levens en blijkt ze niet zomaar vertrokken te zijn. Haar terugkeer betekent een ware wervelstorm. Naarmate de band tussen Hanke en haar kinderen groeit, voltrekken zich grote veranderingen bij Lindsey, Tiffany en Trevor. Het geluk blijkt echter voor alle drie moeilijk te grijpen te zijn. Olga van der Meer schrijft hedendaagse familieromans in verschillende genres. Door haar toegankelijke schrijfstijl weet zij een breed lezerspubliek aan zich te binden.
ISBN
9789036435796
Vorm
Gebonden
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
Druk
1e
Verschenen
06-12-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
310 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris