We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 28,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Onverwerkt verleden

Gebonden

€ 28,50

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Mireille is getrouwd met Laurens, maar dit huwelijk kent veel problemen, hoewel Mireille haar best doet er nog iets van te maken. Na een vakantie wordt ze echter zonder meer aan de kant geschoven en begint de moeilijke weg alleen. Als ze een relatie krijgt met Dolf lijken die moeilijkheden tot het verleden te behoren, ze komt echter al snel tot de ontdekking dat die nu pas echt beginnen. Dolf is eveneens gescheiden en draagt de last van het verleden met zich mee. Hij durft absoluut geen nieuw huwelijk aan. Na de nodige strubbelingen komen ze toch samen, maar ook dan zijn de problemen nog niet voorbij. Dolf wordt plotseling op ruwe wijze met zijn verleden geconfronteerd. Zowel voor Dolf als voor Mireille blijkt de last van hun eerdere huwelijken erg zwaar te zijn
ISBN
9789036432436
Vorm
Gebonden
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
Druk
1e
Verschenen
31-07-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
274 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris