We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 25,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Liefdesvlinders

Gebonden

€ 25,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Als Barbara Achterberg zwanger wordt van haar derde kind weet ze het even niet meer. Hoe moet ze straks drie succesvolle modezaken combineren met de opvoeding van haar kinderen? Haar echtgenoot Niels biedt uitkomst door zijn baan op te zeggen en voor de kinderen te gaan zorgen. Maar Barbara’s perfecte leventje stort in als haar man gearresteerd en veroordeelt wordt wegens een roofoverval. Met behulp van vrienden en familie weet ze het te redden. Ze bouwt een bestaan op zonder Niels. Als hij vervroegd vrij komt, zou ze dolblij moeten zijn. Maar zowel Niels als Barbara zijn verandert door alle gebeurtenissen. Door de jarenlange scheiding zijn ze uit elkaar gegroeid. In plaats van geliefden, lijken ze eerder vreemden voor elkaar.
ISBN
9789036437103
Vorm
Gebonden
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
Druk
1e
Verschenen
31-07-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
308 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris