De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 25,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Als Barbara Achterberg zwanger wordt van haar derde kind weet ze het even niet meer. Hoe moet ze straks drie succesvolle modezaken combineren met de opvoeding van haar kinderen? Haar echtgenoot Niels biedt uitkomst door zijn baan op te zeggen en voor de kinderen te gaan zorgen. Maar Barbara’s perfecte leventje stort in als haar man gearresteerd en veroordeelt wordt wegens een roofoverval. Met behulp van vrienden en familie weet ze het te redden. Ze bouwt een bestaan op zonder Niels. Als hij vervroegd vrij komt, zou ze dolblij moeten zijn. Maar zowel Niels als Barbara zijn verandert door alle gebeurtenissen. Door de jarenlange scheiding zijn ze uit elkaar gegroeid. In plaats van geliefden, lijken ze eerder vreemden voor elkaar.
ISBN
9789036437103
Vorm
Gebonden
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
Druk
1e
Verschenen
31-07-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
308 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris