We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 17,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Gewoon Kyara

Paperback

€ 17,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Nu ze haar verleden als duur betaalde gastvrouw in de exclusieve nachtclub achter zich heeft gelaten slaat Kyara een heel nieuwe weg in. Zij en Roelof bouwen heel voorzichtig samen een leven op, maar dat valt niet mee. Hij heeft toch meer moeite met haar vroegere werk dan hij zelf dacht. De problemen die dat met zich mee brengt zorgen ervoor dat er een einde aan hun relatie komt. Kyara heeft er veel verdriet van, maar zit niet bij de pakken neer. Naast haar werk in het Grand Café krijgt ze ook andere kansen. Zo wordt ze door de regionale tv zender ontdekt, wat een heel andere wending aan haar leven geeft. Plotseling is ze een lokale bekendheid. Ondanks haar scheiding, het feit dat haar kinderen niet bij haar wonen en haar recentelijk verbroken relatie geniet ze toch van haar leven. Totdat haar verleden onverwacht bekend wordt en ze ineens de risee van de stad wordt. Deze onthulling gooit alles overhoop, niet in het minst haar band met haar kinderen. Iedereen valt haar aan, bespot haar of lacht om haar. Maar dan staat er iemand op die het voor haar opneemt... Gewoon Kyara is het zelfstandig te lezen vervolg op Alias Kiki. Olga van der Meer is een romanschrijfster die al meer dan 45 boeken op haar naam heeft staan, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze debuteerde op haar negenentwintigste, sindsdien verschijnen er minimaal twee boeken per jaar van haar hand. Naast het schrijven van romans, werkt ze ook als freelance medewerkster bij diverse tijdschriften. Olga van der Meer kreeg een nominatie voor De Valentijnprijs 2015 voor het beste romantische boek voor haar roman M/V. De pers over de romans van Olga van der Meer: "Heel herkenbare situaties". (Patricia Moons voor Biblion) "Natuurlijke dialogen. Prettig geschreven". (M.Middendorp voor Biblion) "Levensecht. Boeiend. Ontroerend!" (redactie Biblion) De pers over M/V: "De personages vind ik erg menselijk. Heel herkenbaar dus [...] en dat maakt het boek heel levensecht." (Astrid Slootweg voor chicklit.nl.) "Vlot geschreven, duidelijk perspectief en goed uitgewerkt. Prima voorbeeld van het feit dat een liefdesroman ook zeker een serieuze inhoud kan hebben." (4/5 sterren, Irene Kalsbeek voor The S Word) 'Dat maakt dit boek zijn sterren (4) dubbel en dwars waard!" (Diane Kooistra voor Hebban) . De pers over Alias Kiki: "Goed geschreven...levensecht en boeiend is dit verhaal tot de laatste pagina".(Rachelleest.nl)
ISBN
9789086603169
Vorm
Paperback
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
31-10-2016
Taal
Nederlands
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris