De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 32,50

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Declarant, beëdigd jurist of student: wie zich bezighoudt met douanezaken ontkomt er niet aan de wetgeving te moeten raadplegen. Op de werkvloer komt het vaak voor dat verschillende collega's dezelfde douanerechtelijke vraag verschillend beantwoorden. In zulke situaties moet op eigen kracht het juiste antwoord gevonden kunnen worden. Die zoektocht begint altijd bij de basis, en dat is de douanewetgeving. In deze nieuwe uitgave treft u al het Nederlands Douanerecht aan. Samenstelling van deze bundel : Algemene Douanewet Algemeen Douanebesluit Algemene Douaneregeling Wet op de Omzetbelasting 1968 Wet op de Accijns Uitvoeringsbesluit Accijns Uitvoeringsregeling Accijns Algemene Wet Bestuursrecht Invorderingswet 1990 Algemene Wet Inzake Rijksbelastingen Ook verschenen: Europees Douanerecht, 9789490415266 Aantal pagina's : 720
ISBN
9789490415259
Vorm
Paperback
Uitgever
NT Publishers
Druk
1e
Verschenen
15-11-2016
Taal
Nederlands
Genre
Naslagwerken & Woordenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris