We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 39,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte
vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en
schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft.
Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert succesvolle kookprogramma's
voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en
heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.

'Het juiste voedsel eten, op de juiste plaats en op het juiste moment. Ik ben ervan overtuigd - en dat is ook de essentie van dit boek- dat dit het allerbeste recept is. Een broodje krab op een junimiddag aan zee, een plak gebraden gans met appelmoes en aardappelen uit de oven op Eerste Kerstdag, warme saucijzen en een stuk geroosterde pompoen op een novemberavond die fonkelt van de vorst. bij zulke maaltijden berust het succes niet op de deskundigheid van de kok, maar op het veel fundamentelere uitgangspunt dat ze deel uitmaken van dat moment: dat ze gegeten worden op het meest passende tijdstip, wanneer de ingrediënten op het toppunt van perfectie zijn, wanneer eten, kok en tijd van het jaar met elkaar samenvallen.'
- Nigel Slater
ISBN
9789059564848
Vorm
Gebonden
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
15-08-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
416 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris