We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 18,95

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen.
De gesloten piano

Paperback

€ 18,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Geen Grace Kelly-rol meer en geen make-up; oma Leonie is in haar laatste dagen. Ooit zong ze anderen het geluk in. Nog heeft ze noten op haar zang. Als ze slaapt komen herinneringen tot leven. Kleindochter Lieke lijkt de enige van alle familieleden die geïnteresseerd is in wat oma heeft meegemaakt. Samen met haar moeder, die vaak in tranen is, zorgt Lieke voor oma. Tante Margot komt vooral langs voor de karaf met Franse cognac. Lieke zit met een dilemma waarover ze niet met haar moeder kan praten. In oma ontdekt ze een bondgenote. En oma herkent in Liekes probleem iets wat in haar eigen verleden onopgelost is gebleven. De gesloten piano is een ontroerende roman over familierelaties, liefde en loyaliteit waarin de geschiedenis zich dreigt te herhalen. Monique van Roosmalen werkte na haar studie als dramadocente en coach. Daarnaast trad ze op als jazz-zangeres. Ze publiceerde gedichten en korte verhalen in tijdschriften en verhalenbundels. In 2014 debuteerde ze bij The House of Books met de roman Dankbare kinderen huilen niet.
ISBN
9789463650953
Vorm
Paperback
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
03-12-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
281 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris