De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 22,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Tja… zo’n stukje achterop. Dat moet ook natuurlijk. Heb je net uit alle hoeken en gaten de inhoud van dit boek bij elkaar gesprokkeld, oude computers leeg getrokken en laden met handgeschreven liedteksten gevonden, die weer opgetypt en toch nog een paar nieuwe dingen geschreven. Daarna ellenlang denken over de volgorde, of alles wel goed genoeg is en in wat voor lettertype het hoe groot in de binnenkant geknutst moet worden. Laten lezen om de fouten eruit te halen en daarna toch nog wat teksten vinden en een voorkant voor het boek gemaakt. Logo gemaakt voor de uitgeverij en met een crowdfunding geld bij elkaar gebedeld zodat ik niet failliet ben voor ik het boek echt in mijn handen heb. Je hebt het er maar druk mee en dan moet je ook nog iets op de achterkant zetten… Dus een stukje geschreven en weer weggegooid waarin je vertelt dat je acteert bij het Klokhuis en de Poldervogel speelde in Allstars, dat je hebt gedrumd bij bands als Gruppo Sportivo, Gigantjes en The Scene en dat je als zanger-gitarist tweede bent geworden bij de grote Prijs van Nederland met je toenmalige bandje Rump om langzaam ziek te worden van dat gepronk met eigen en andermans veren en dan ook nog te bedenken dat 99% van de kopers van dit boek (en 100% van de lezers) dat allemaal al weten… Nieuw stukje maken dus! Ga je als vanouds je eigen werk en verleden knalhard naar de klote relativeren en dingen zeggen als ‘dat het heel knap van deze schrijver is dat hij ondanks die connectie met al die bekende namen toch nog in staat is geweest géén bekende Nederlander te worden’ en ‘dat zal dan wel komen omdat hij contactgestoord en heel lelijk is’. Ook niet goed, opnieuw! Ga je heel slim beginnen met de regel ‘BRILJANT! Is het nummer waarmee Mike altijd het meest succes heeft als hij…’ er van uit gaande dat veruit de meeste mensen dan alleen dat eerste woord lezen en denken dat ze hier met een meesterwerk te maken hebben. En dan eindigen met een paar zelfbedachte citaten die je heel grappig vindt zoals: ‘Een perfect boek voor op de toilet’ (Sietse Popma-papierfabrikant) Ik hoor mijn meest kritische vrienden het al zeggen ‘schijtlollig….’ Die kritische vrienden vragen een stukje te schrijven of citaten te leveren dan? Ja, moet ik daar weer op wachten en dan doen ze het niet of te laat. Geen zin an! Dus vandaar dat er geen stukje achterop dit boek staat…
ISBN
9789083030708
Vorm
Paperback
Uitgever
Sprokkelhout
Druk
1e
Verschenen
12-01-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
176 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris