We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 20,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Een bus vol alleen, op weg naar samen

Paperback

€ 20,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Een bus vol alleen op weg naar samen is een fictief verhalend verslag van een familie waar autisme, door de generaties heen, een rol speelt. Het zou zomaar een bestaande familie kunnen zijn Autisme wordt vanuit verschillende kanten benaderd. Partners en familieleden worden geïnterviewd. Dit biedt mensen met en zonder autisme de mogelijkheid om inzicht te krijgen in datgene wat een ander familielid mee zou kunnen maken. Het is belangrijk om de ander te vragen of dit voor hem/haar ook zo is. Dat is het begin. Hierdoor kan er ruimte ontstaan voor groei naar een relatie die plezieriger is. Ook hulpverleners kunnen er hun voordeel mee doen. Door steeds alert te blijven op andere kanten van hetzelfde probleem kan men beter afstemmen, begeleiden en behandelen. Voor leraren geldt hetzelfde. Dit boek geeft je een inzicht in een thuissituatie waarin autisme een rol speelt. Het helpt je dus om vragen te stellen en om zodoende beter af te stemmen op de thuissituatie van je leerling Maria Mesman is 35 jaar werkzaam in de hulpverlening, waarvan de laatste jaren als psychosociaal- en EFT-relatietherapeut. Ze is gespecialiseerd in autisme. Inzet bij de hulpverlening is steeds de ontdekking en mobilisering van de kracht van individuen en hun relatie(s).
ISBN
9789090325026
Vorm
Paperback
Uitgever
Pumbo.nl B.V.
Druk
1e
Verschenen
25-05-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
283 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris