We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 15,00

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 31-5-2021
Nog niet verschenen , beschikbaar vanaf 31-5-2021
Hoe een broodrooster je kan hacken

Paperback

€ 15,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Maria Genova (1973) schreef Komt een vrouw bij de [email protected] Onlangs verscheen de 20ste (!) druk. Ze groeide in korte tijd uit tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy en cybercrime. Tijdens haar lezingen hoort ze ongelooflijke verhalen. Een aantal daarvan zijn in haar nieuwe boek opgenomen. Kan een broodrooster gebruikt worden om je bankrekening te plunderen? Kunnen cybercriminelen via zonnepanelen je e-mails lezen? Hoe hack je een bedrijf met de mobiele telefoons van eigen medewerkers? En mag de gemeente via sensors in rioolbuizen weten welke medicijnen je gebruikt? De meeste voorbeelden lijken vergezocht. Toch zijn ze waargebeurd. Dit boek is een onthullende en soms ook humoristische eye-opener over onze digitale toekomst. Alles wordt ‘smart’. Maar wat doe je als de woonkamer slimmer wordt dan jij? Internetfraude groeit explosief. Miljoenen particulieren en bedrijven zijn al slachtoffer geworden van cybercriminelen. Hackers beweren dat er slechts twee soorten organisaties zijn: bedrijven die al gehackt zijn en bedrijven die gehackt zullen worden. De afgelopen tijd waarschuwde Maria Genova in de media voor de enorme gevolgen van hacks en datalekken. Naast de meeslepende verhalen vind je in dit boek praktische tips hoe je dat kunt voorkomen. Wie de praktische adviezen van Maria Genova opvolgt is oninteressant voor hackers. Hoe een broodrooster je kan hacken is een bijzonder waardevol boek voor zowel consumenten als ondernemers.
ISBN
9789089757197
Vorm
Paperback
Uitgever
Just Publishers
Druk
1e
Verschenen
15-01-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
240 pp.
Genre
Waargebeurd
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris