De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 43,05

Tijdelijk niet leverbaar
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Haar hele leven heeft Louise Veldman de liefde gezocht. Nu is ze negentig jaar en bereidt ze zich voor op het einde. Wanneer er op een dag een pakketje met haar oude dagboeken wordt bezorgd, wil Louise ze weggooien. Op aandringen van een bevriende verpleger besluit ze hem de boeken te laten voorlezen. De gruwelen van de Tweede Wereldoorlog, haar verloren liefdes, alles waar Louise al die jaren voor is weggelopen beleeft ze opnieuw. Als de boeken zijn gelezen, resten er nog twee vragen: wie heeft ze gestuurd, en is haar zoektocht naar de liefde echt voorbij?
ISBN
9789046312551
Vorm
Gebonden
Uitgever
XL, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
01-11-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
446 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris