De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,37

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

‘Weet je wat het is,’ zei Titus, ‘had Napoleon een radio gehad, de wereld zou er helemaal anders hebben uitgezien.’ ‘Kan best,’ zei ik ongeïnteresseerd. Ik zat met mijn hoofd in 1989, zomaar ineens. 1989 was een mooi jaar. Het IJzeren Gordijn scheurde open, de Voyager 2 bereikte Neptunus en mijn grootmoeder Petronella leerde mij fietsen op twee wielen. ‘Fiets!’ riep ze, en ik fietste. Joepie! ‘De geur van regen na de zwoelte’ blaast wat stof van een onbezorgde jeugd en bundelt mijmeringen, fantasieën en rêverieën die in de periode 2004-2009 op het weblog Weeping Willow Woodnotes verschenen. Vingeroefeningen van een verbeeldingskunstenaar, in een kladboek vol dilettante dollepraat naast elegische epistels en aarzelend ontluikende verskunst, met melancholie als leidmotief. Dit boek is wat het is. Ik ben een tuinman in mijn eigen hoofd. Ziehier wat onkruid. Weldra word ik mijnwerker. KRISTOF VANDEVENNE (1983) is woordenaar en melancholicus. Hij schrijft brieven, opstellen en poëzie en publiceerde eerder in het literaire tijdschrift Digther. Met ‘De geur van regen na de zwoelte’ pist hij wijdbeens zijn naam in het sneeuwlandschap der letteren. Kristof beraamt menig woordplan.
ISBN
9789402140125
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
14e
Verschenen
22-12-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
112 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris