We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 121,90

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Vastgoed Taxatiewijzer 2013

Paperback

€ 121,90

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Vastgoed Taxatiewijzer 2013 De nieuwe 'Vastgoed Taxatiewijzer' bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunnen inschatten. Dit handige boekje, dat in uw binnenzak past, is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de categorie en het type gebouw kunt u de exploitatiekosten, gesplitst naar bouwkundig en installaties, direct bepalen. Er worden zeven categorieën gebouwen onderscheiden met in totaal 137 gebouwtypen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving aangeduid. Hierdoor is het type gebouw snel terug te vinden. De kengetallen uit de Vastgoed Taxatiewijzer zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem voor planmatig onderhoud van Koëter Vastgoed Adviseurs BV en FGH Bank. Naast de kengetallen voor te verwachten onderhoudskosten geeft Vastgoed Taxatiewijzer een overzicht van overige exploitatielasten zoals OZB -tarieven, rioollasten, verzekeringspremies, beheerkosten en kosten koper-percentages. Ook geeft deze uitgave uitgebreide informatie over herbouwwaarden, waardoor u de herbouwkosten nauwkeurig kunt bepalen. Dit boekje zal, door de aard van de informatie en zijn handzame vorm, goede diensten bewijzen aan met name makelaars en taxateurs, beleggers, eigenaren en financiers in de vastgoedsector. De Vastgoed Taxatiewijzer is een officieel toegestaan studieboek voor de SVMNIVO Praktijktoets Bedrijfsmatig Vastgoed.
ISBN
9789082028300
Vorm
Paperback
Uitgever
Vastgoed Adviseurs Online B.V.
Druk
1e
Verschenen
16-07-2013
Taal
Nederlands
Genre
Technische wetenschappen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris