Paperback

€ 15,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

KAZUO ISHIGURO DE TROOSTELOZEN
De wereldberoemde musicus Ryder arriveert in een hotel in een stad ergens in Midden-Europa. Vrijwel direct beseft hij dat hij niet echt weet waarom hij in die stad is en wat hij moet doen. Hij raakt verzeild in een lange, benauwde droom, waarin mensen verdwalen, reizen de mist in gaan en gangen, bossen en verkeerde afslagen de boventoon voeren.
Zoals in Ishiguro's vorige boeken (onder andere De rest van de dag) spelen ook in De troostelozen communicatiestoornissen en het onderdrukken van emotionele reacties een belangrijke rol. Kinderen worden gekwetst door hun egoïstische en ongevoelige ouders; geliefden vervreemden van elkaar.
De door cultuur geobsedeerde inwoners van de stad herkennen niet het ware talent wanneer dit zich aandient, zij keuren creativiteit af als die niet aan hun verwachtingen voldoet.
KAZUO ISHIGURO IS DE BELANGRIJKSTE SCHRIJVER VAN DE JONGSTE GENERATIE BRITSE AUTEURS. DE ROMANS DE REST VAN DE DAG EN LAAT ME NOOIT ALLEEN BEHOREN TOT DE HOOGTEPUNTEN VAN ZIJN OEUVRE.
'Fascinerend (...) komisch en aangrijpend tegelijk.' VRIJ NEDERLAND
Raar maar schitterend (...) Ishiguro creëert een complete, verzonnen wereld op een manier die maar weinigen van zijn tijdgenoten beheersen. Eén van de meest originele romans van het jaar.' THE SUNDAY TELEGRAPH
ISBN
9789047100270
Vorm
Paperback
Uitgever
Atlas Contact, Uitgeverij
Druk
3e
Verschenen
06-06-2007
Taal
Nederlands
Pagina's
580 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris