De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Al vanaf het begin verbaasde Karen Heerema mij door haar persoonlijke aanpak en haar durf om aan te raken wat haast onaanraakbaar is. Zij is in staat om haar persoonlijke gedachten en gevoelens zo om te zetten in poëzie dat het boven het persoonlijke uitstijgt en de lezer uitnodigt, ja haast dwingt, om eerder bij zichzelf te rade te gaan dan bij de dichter. De combinatie met de schilderijen van Karens moeder en de verwijzingen naar de gedichten van Karens grootmoeder maken deze 'zichtbundel' tot een erfelijke kunstuiting. Juist door de afwezigheid van de al te persoonlijke toon spreekt ze des te meer aan. Ik kan u alleen maar aanraden om niet te lang te wachten met de eerste bladzijden open te slaan. Ben Verschuren schrijver / dichter Karen Heerema (1961) publiceerde gedichten in diverse bundels van Dichter aan huis, in Nevelslierten in het hoofd, en in bundels van Poemtata. Zij geeft lezingen en treedt graag op met haar gedichten op kleine poëziepodia.
ISBN
9789464180763
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Verschenen
07-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
101 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris