Paperback

€ 17,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Jennifer Luijkens (26) werkt als journalist bij een Limburgse krant die tweewekelijks in de regio verschijnt. Ze is vrijgezel en woont in een flat aan de rand van de stad. Ze heeft een kleine hond als metgezel die vrijwel overal mee naar toe gaat.
Een paar jaar geleden heeft ze gebroken met haar laatste vriend.
Ze is een romantisch type die het liefst buitenaf zou wonen met veel ruimte om zich heen. .
Ze wordt gaandeweg het verhaal verliefd op Luuk, maar weet niet goed of ze hem kan vertrouwen. Luuk is personeelsfunctionaris bij een zeepfabriek, waar ze ‘undercover’ voor de krant onderzoek doet naar het illegaal dumpen van afval.

Pokerface is een spannende liefdesroman dat uitkomt in de serie EllessyRelax+, een serie liefdesromans met een flinke dosis spanning; (ont)spannende boeken voor een breed lezerspubliek van alle leeftijden.


José Vriens (1963) woont in Roosendaal en is daar ook geboren. In 2000 begint ze met het schrijven van kinderboeken en romans. Vervolgens gaat ze verder onder het pseudoniem van Josje Maas met het schrijven van korte romantische verhalen in tijdschriftvorm.
In 2009 verscheen ?Nooit meer alleen?,haar eerste roman.

Marian van den Akker-Gerritsen van Biblion:
?Onderhoudend geschreven, spannend liefdesverhaal. De tegenstellingen in de karakters worden goed getekend.?
ISBN
9789086601127
Vorm
Paperback
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
01-03-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
191 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris