We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback Paperback

€ 5,30

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen.
De campbells 04. het goud van saint brandamo 4/5

Paperback Paperback

€ 5,30

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!
Op voorraad bij: Van der Velde Grote Markt

Campbell rouwt nog steeds om de dood van de Turk, de man die hem als kind alle kneepjes van het piratenvak heeft geleerd. De Turk heeft hen, Campbell en zijn broer - en later ook Fanny - onder zijn hoede genomen. Ze waren als kinderen op de dool en de piraat fascineerde hen met zijn kennis en kunde. Samen hebben ze alle zeeën doorkruist tot ze uiteindelijk terechtkwamen op het geheimzinnige eiland Sint-Brandamo, een eldorado met zoveel rijkdom dat de monniken die er voor anker waren gegaan meteen hun geloof afzwoeren en een van e machtigste dynastieën van Europa vormden. Twintig jaar later is de tijd rijp om de clan van de Turk weer bijeen te roepen en koers te zetten naar het schatteneiland. En liefst voor ze worden tegengehouden door een paar andere machtige families... Jose Luis Munuera neemt de lezer mee op een dolle reis van de sympathiekste familie uit piratenland. En dat levert spannend, exotisch en humoristisch avontuur op.
ISBN
9789031434404
Vorm
Paperback Paperback
Uitgever
Ballon Media N.V.
Verschenen
03-04-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
56 pp.
Genre
Strips, Graphic novels & Cartoons
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris