Levering via PostNL: Momenteel is er topdrukte bij de pakketvervoerders, daarom hebben we onze levertijd moeten aanpassen. Wij verwachten dat de bestellingen die vandaag geplaatst worden vóór 15:00 uur morgen worden uitgeleverd.

Tip! Wilt u meer zekerheid dat u uw cadeau op tijd in huis hebt? Overweeg eens uw bestelling te reserveren en op te halen bij de boekhandel. Daar zijn duizenden titels op voorraad.

Levering via PostNL: Ondanks dat we op werkdagen bestellingen voor 15.00 uur dezelfde dag nog aanleveren bij PostNL, kan een klein gedeelte van de pakketjes vertraging oplopen door topdrukte bij PostNL. Tip! Wilt u er zeker van zijn dat u uw cadeau op tijd in huis hebt? Overweeg eens uw bestelling online te reserveren en af te halen in onze boekhandel. Wij hebben duizenden titels op voorraad. Bovendien wordt onze boekhandel bevoorraad door een andere vervoerder en heeft u uw bestelling snel in handen.

Paperback

€ 19,99

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 1-1-2021
Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Barbecuen is al lang niet meer alleen iets voor in de zomer. En nog beter: je hebt er geen dure uitrusting voor nodig. Welk type barbecue je ook hebt, met de juiste kennis en techniek kan iedereen koken op hout, houtskool en briketten. Hete vuren staat bomvol informatie over de beste materialen en accessoires, handige technieken om het vuur aan te steken en natuurlijk de kunst van het grillen zelf. Met heldere vuistregels voor gaartepunten en stap-voor-stapbeschrijvingen van bereidingstechnieken. En natuurlijk ontbreken ook een aantal inspirerende recepten niet.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum.
Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie on Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.
ISBN
9789059567061
Vorm
Paperback
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
Verschenen
01-06-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
176 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris