De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 32,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Ga aan de slag met drumgrooves uit rock, r&b, jazz, blues, funk en latin!
Met deze swingende gids groove je in een mum van tijd op de beat!
Droom je er van om in een band te spelen, om lekker op de bekkens te slaan of om een handtrommel te bespelen? Met dit interactieve pakket (bestaande uit boek en cd) kun je al heel snel de basisbeginselen oppikken. Dit boek, compleet met nieuwe informatie over moderne rockstijlen,-beats en ritmen uit andere werelddelen, bevat alles wat je nodig hebt om een veelzijdige drummer te worden.
Jeff Strong is al meer dan dertig jaar drummer en heeft vijf cd's uitgebracht. Hij geeft ook ruim twintig jaar drumles en is professioneel sound & recording engineer.
Op de audio-cd:
MP3-bestanden van elk ritme en elke beat om mee te spelen
ritmen voor handtrommels; van bongo en conga tot surdo, tar en udu
solo's die de andere bandleden versteld doen staan
Zie de bijlage over de cd-rom voor details en systeemvereisten.
Lees ook:
Slimme mensen lezen
Voor Dummies
Kijk voor een compleet overzicht op
www.dummies.nl
ISBN
9789043014007
Vorm
Paperback
Uitgever
BBNC Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
04-04-2007
Taal
Nederlands
Pagina's
325 pp.
Genre
Kunst & Cultuur
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris