We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Overboord

Paperback

€ 19,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Na een dik uur begon Ellen schokjes te maken met haar hoofd. Het leek steeds van haar schouders te rollen. ‘Valt je hoofd er steeds af?’ vroeg Anton. ‘Ja,’ zei ze lief en zacht, ‘zullen we zo even naar huis gaan om wat in slaap te vallen?’ ‘Goed,’ Anton aaide haar over haar hoofd en grijnsde ‘het zit nog wel vast?’ waarop zij haar ogen sloot en gelukzalig zuchtte. Ze liepen naar het huis van Pablo en Rosa. Er was zoals verwacht niemand thuis. Ze strompelden overdreven vermoeid de trap op naar de slaapkamer. Halverwege de trap zakte Ellen in elkaar. ‘Laat mij hier maar achter...’ zei ze iel. ‘We zijn er bijna lief.’ ‘Ik kán niet meer.’ ‘Nou tot zo dan.’ Fragment 'De Derde Hond' (p49-50). Jasper Langedijk (1973) schrijft over jong zijn, volwassen worden en blijven dromen. Maar ook over rollen spelen, doen alsof, en meer willen zijn dan jezelf. Jasper Langedijk is in het dagelijks leven werkzaam als communicatieadviseur en hij woont in Driebergen.
ISBN
9789402172201
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
12-01-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
101 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris