De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 1,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

De oude Gustave wordt trouw bezocht door Nicole, een jonge vrouw uit de buurt. Raymond, Gustave's chauffeur, bodyguard en reisgezel, vertrouwt haar helemaal niet. Hij weet zeker dat ze op het geld van zijn meester uit is. Als Gustave op sterven ligt, vertelt hij tot Raymonds schrik dat Nicole vermeld staat in zijn testament. Gustave weet zeker dat ze niet uit is op materiele zaken, maar om Raymond tegemoet te komen heeft hij een bijzondere constructie bedacht. Niet snel daarna overlijdt Gustave en moet Raymond Nicole voor de keuze stellen. Kiest ze voor het droomkasteel of ... ? Dit korte verhaal van Jacqueline Zirkzee (18 pagina's in gedrukte vorm) verscheen eerder in de uitstekend ontvangen verhalenbundel 'Schaduwzijde' over de, soms heel goed verborgen, duistere kant van de mens.
ISBN
9789491074561
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Uitgeverij Parelz
Druk
1e
Verschenen
17-12-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
19 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris