De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 1,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

Hij zegt dat hij op bedevaart is in Bangkok. Hij bidt ook in de vele tempels die de stad rijk is. Maar hij kent ook nog een ander leven, een leven dat hem noopt om gids te zijn voor buitenlanders. En als hij hun gids is geworden, toont hij hun niet alleen de heiligdommen van Bangkok, maar ook een andere kant van deze veelzijdige stad ... Met dit korte verhaal (14 pagina's in gedrukte vorm) laat Jacqueline Zirkzee een andere kant zien van het leven in Bangkok. Dit verhaal is ook verschenen in de verhalenbundel 'Eva's dochter en andere verhalen' (Parelz, 2011).
ISBN
9789491074387
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Parelz
Druk
1e
Verschenen
17-12-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
15 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris