We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 92,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Besluit kwaliteit leefomgeving (Bkl)

Gebonden

€ 92,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

In 2021 treedt de Omgevingswet in werking. De wet gaat over de fysieke leefomgeving en activiteiten die gevolgen kunnen hebben voor die leefomgeving. De Wet ruimtelijke ordening, de Wabo, de Waterwet en de Wet natuurbescherming vervallen. Het Besluit kwaliteit leefomgeving (Bkl) bevat omgevingswaarden van het Rijk voor lucht-, zwemwater- en waterkwaliteit. Ook bevat het Bkl instructieregels van het Rijk, die moeten worden gevolgd bij het opstellen van een omgevingsplan of een omgevingsverordening, en instructieregels voor waterschaarste. Aanvragers en vergunnningverleners vinden in het Bkl de regels voor het beoordelen van aanvragen om omgevingsvergunningen(beoordelingsregels), evenals de daarin op te nemen voorschriften en het wijzigen en intrekken van omgevingsvergunningen. Overheden, bedrijven, adviseurs, advocaten, wetenschappers en studenten kunnen zich met deze uitgave voorbereiden op de nieuwe wet. Elk artikel is voorzien van een parlementaire toelichting, zodat meteen duidelijk is wat de wetgever heeft bedoeld.
ISBN
9789462906143
Vorm
Gebonden
Uitgever
Boom Juridische uitgevers
Druk
1e
Verschenen
16-09-2019
Taal
Nederlands
Genre
Recht
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris