We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 24,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Mind your Work

Paperback

€ 24,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Mind your step… Als je wel eens op Schiphol bent geweest, herken je vast wel de stem die je vriendelijk doch dringend wakker schudt en waarschuwt voor het einde van de loopband. Op een zelfde manier schudt Mind your Work je wakker. Het zet je brein aan het werk voor meer werkgeluk van jouzelf en je collega’s. Aan de hand van vijf bouwstenen biedt Mind your Work een compleet overzicht van bewezen technieken om het beste uit de medewerkers en uit de organisatie te halen. Naast theoretische onderbouwing biedt het 35 praktische tools en oefeningen om de theorie in praktijk te brengen. Daarmee is dit hét handboek voor iedere leidinggevende die (weer) geïnspireerd wil leidinggeven en dé gids voor medewerkers die willen investeren in hun eigen werkgeluk en dat van hun collega’s.
ISBN
9789463985536
Vorm
Paperback
Uitgever
Mijnmanagementboek.nl
Druk
2e
Verschenen
09-01-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
281 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris