De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Afwijkende levertijd: 10 tot 12 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

De twaalfjarige Loes woont vlakbij de 's Gravelandse buitenplaats Gooilust. Voor een opdracht van school verdiept ze zich in het tragische leven van Louise Six, die rond 1900 op Gooilust woonde. Wie was deze vrouw en waarom heeft zij Gooilust verlaten om er nooit meer terug te keren? Door middel van het dagboek van een bediende van Louise Six ontdekt Loes onthullende feiten over Louise en haar man Frans Blaauw. Ze leest over een schilderij dat speciaal voor Louise en Frans is gemaakt. De zoektocht naar dit raadselachtige kunstwerk brengt Loes en haar vriend Jochem in contact met bijzondere mensen. Het wordt een race tegen de klok, waarbij ze de volwassenen maar net te slim af zijn. Historische verhalen komen tot leven in dit spannende en ontroerende boek voor kinderen van 10 tot 12 jaar.
ISBN
9789464062779
Vorm
Paperback
Uitgever
HetEigenBoek
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
120 pp.
Genre
Fictie 10+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris