De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Flaptekst de Reconstructie Rogier is de neurotisch aangelegde, verlegen, sensitieve jongen die na zijn eindexamen in 1986 met de brommer op vakantie gaat in het gezelschap van zijn schoolgenoot, de stoere en narcistische Jos. Rogier houdt van muziek, wil componist worden en heeft een romantische inslag. Jos, daarentegen, is slechts geïnteresseerd in het beleven van ‘kicks’, het stelen van auto’s, gokken in het casino en het primair bevredigen van zijn seksuele driften. Jos pest en vernedert Rogier regelmatig. De complexe relatie tussen de twee wordt versterkt als ze de eigenzinnige en theatraal aangelegde Simone in een Frans kustplaatsje ontmoeten. Simone wil zich ontworstelen aan het sociaal en cultureel arme klimaat van het dorp waar zij vandaan komt en onderzoekt de filosofische uitspraken van de Engelse schrijfster Iris Murdoch. Samen met de jongens begint ze aan een reeks ‘experimenten’ die hun jonge levens kleur moeten geven totdat Simone op een avond de mysterieuze Monsieur Martin ontmoet die aan haar religieuze gevoelens appelleert en daarmee een grote aantrekkingskracht op haar uitoefent. Zijn verschijning is het begin van een reeks dramatische gebeurtenissen die, dertig jaar later, nog steeds van grote invloed zijn op de levens van de hoofdpersonen. ‘De Reconstructie’ is de eerste roman van auteur Harke Jan van der Meulen. Het is een eigentijdse verhaal over een complexe driehoeksrelatie, verrijkt met filosofische overpeinzingen, Bijbelse referenties, geïnspireerde muziekbeschouwingen, originele psychoanalyse, onvervalste erotiek en ijzingwekkende thrillerelementen.
ISBN
9789492719188
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Keytree
Druk
1e
Verschenen
24-04-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
374 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris