We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 39,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
De reorganisatie ontmaskerd

Gebonden

€ 39,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Reorganisaties zijn complexe processen, met een enorme impact op de organisatie en haar stakeholders. De reorganisatie ontmaskerd geeft niet alleen inzicht in de processen achter de schermen, maar ook in de ingrijpende en soms onbegrijpelijke besluiten die door leiders worden genomen. Gebaseerd op ruim veertig diepte-interviews definieert Evers de belangrijkste dilemma's van leiders in ingrijpende veranderingsprocessen. Aan de hand van verschillende casussen, waaronder die van PostNL, worden de zeven factoren die van invloed zijn op de omgang met deze dilemma's haarfijn beschreven. De reorganisatie ontmaskerd is inzetbaar voor allerlei ingrijpende veranderingsprocessen, of het nu een acuut financieel probleem, een strategiewijziging of interne knelpunten betreft. Het boek is geschikt voor iedereen die een sleutelrol vervult, of wil vervullen binnen een reorganisatieproces.
ISBN
9789462760509
Vorm
Gebonden
Uitgever
Boom uitgevers Amsterdam
Druk
1e
Verschenen
16-06-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
220 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris