We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 18,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Van de straat – en of!

Paperback

€ 18,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

'VAN DE STRAAT - EN OF! Het beste van Frans Vogel' omvat een royale keuze uit het dichtwerk van de legendarische dichter, kunstenaar, fotomodel, copywriter en provocateur Frans Vogel (Groningen, 1935 - Rotterdam, 2016). Frans Vogel publiceerde drie dichtbundels: 'Te gek moment & andere gedichten' (1996), 'Het onaandoenlijk hart' (72 bpm) (2000) en 'Gelukkig maar' (2008). Daarnaast verschenen zijn gedichten in literaire tijdschriften, obscure magazines, op websites, en in nauwelijks meer te verkrijgen bibliofiele uitgaven. Ook verscheen t.g.v. zijn 80ste verjaardag het boek over zijn leven en werk 'Ken zó in Boijmans, Frans Vogel 80' (tevens catalogus bij een gelijknamige tentoonstelling) waarin enkele gedichten zijn opgenomen. Gedurende de laatste twee decennia van zijn leven concentreerde Vogel zich op zijn dichtwerk. Nu Vogel ons begin 2016 is ontvallen, is het juiste moment gekomen voor een ruime verzameling van zijn beste dichtwerk, zo menen de makers van dit boek. Samenstellers van 'Van de straat, en of!' zijn Erik Brus, Hans Citroen, Hans Sleutelaar en Rien Vroegindeweij in samenwerking met Pieter Kers.
ISBN
9789491835056
Vorm
Paperback
Uitgever
Studio Kers
Druk
1e
Verschenen
16-10-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
168 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris