We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 12,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Samen innoveren we Nederland

Paperback

€ 12,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Samen innoveren we Nederland EW Economie-lezing 2020 Frans van Houten, bestuursvoorzitter van Philips, over de concurrentiekracht van Nederland en Europa Dit boek bevat de volledige en geannoteerde tekst van de EW Economie-lezing die CEO van Philips Frans van Houten maandagavond 30 november heeft uitgesproken in cultuurhuis Felix Meritis te Amsterdam. In verband met de coronacrisis sprak Van Houten voor een select publiek. Overige geïnteresseerden volgden zijn lezing online via een livestream. Frans van Houten (60) leidt Koninklijke Philips als CEO sinds 2011. Hij studeerde economie in Rotterdam en werkt bij Philips sinds 1986. Van Houten hield zijn lezing, ruim drie maanden voor de Tweede Kamerverkiezingen, over de concurrentiekracht van Nederland en Europa. De EW Economie-lezing is bedoeld als tegenhanger van de succesvolle HJ Schoo-lezing, waarmee EW elk jaar begin september het politieke seizoen opent. In de EW Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. De eerste EW Economie-lezing is in 2018 uitgesproken door de CEO van Shell, Ben van Beurden. In 2019 sprak Pieter Elbers, president-directeur van luchtvaartmaatschappij KLM. Toegevoegd aan de tekst van de lezing is een interview met Frans van Houten door EW’s economieredacteur Marijn Jongsma.
ISBN
9789463480840
Vorm
Paperback
Uitgever
EW-boeken
Druk
1e
Verschenen
07-01-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
112 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris