We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 20,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Graag gedaan!

Gebonden

€ 20,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Gerard Ruiter was een zoon van een landarbeider in een Gronings dorp. Hij ontworstelde zich aan zijn grauwe bestaan en schopte het tot een smaakmaker in de glamourwereld van de parfumerie. Als manager van het cosmeticaconcern Coty tilde hij merken als Lancaster, Jil Sander en Joop! naar grote verkoopsuccessen dankzij een perfect zakeninstinct en sociale vaardigheid. Zijn aangeboren charme en originele werkwijze maakte hem tot een gezien en prominent figuur en een lichtend voorbeeld voor wie carrière wil maken. Zijn levensberichten vormen een biografie evenals een inspirerende leidraad. Het boek is doorspekt met boeiende anekdotes die zijn levenswandel kenmerkend illustreren. Gerard Ruiter overleed helaas vlak voor het voltooien van zijn manuscript waarna publicist Frans van der Beek de finishing touch verzorgde. Graag Gedaan! is een boek dat tot de verbeelding spreekt met wijze lessen en verrassende inzichten.
ISBN
9789070271169
Vorm
Gebonden
Uitgever
Ekstreem Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
22-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
152 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris