De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 18,50

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Het leven kan soms rare wendingen nemen. Dat ondervindt Jill maar al te vlug. Wanneer ze na de middelbare studies verder wil gaan studeren, stuit dit op groot verzet van haar ouders. Maar Jill wil slagen. En als je iets wil dan kom je problemen tegen. Soms grote problemen. Niet iedereen is je immers zo genegen en niet iedereen die je levenspad kruist heeft het goed met je voor. Maar wanneer de nood het hoogst is komt er plots hulp uit onverwachte hoek. Te vertrouwen hulp? Het verhaal speelt zich gedeeltelijk af in de Kempen en in New-York. Een spannend verhaal vol hoop en doorzettingsvermogen. Volhouden, Jill!
ISBN
9789403607092
Vorm
Paperback
Uitgever
Mijnbestseller.nl
Verschenen
07-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
196 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris