We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 17,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Gevonden Voorwerpen

Gebonden

€ 17,50

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Gevonden Voorwerpen: In Magazijn076, een plek die nieuw perspectief biedt voor mensen met autisme in een gelijkwaardige samenwerking, hebben de schrijver Frans A. Brocatus en de illustrator Laura Zandbergen elkaar ontmoet. Frans A. Brocatus schreef vijftig verhalen over concrete voorwerpen zoals: een agenda, een boek, chocolade, een deur, een jukebox, een lamp, parfum, een stofjas, een vulpen, wijn, zeep ... Die verhalen liet hij lezen aan Laura Zandbergen met daaraan de vraag gekoppeld om zich te laten inspireren en, naar eigen inzicht, tekeningen bij de verhalen te maken. In het eindresultaat zijn er bij twintig van de vijftig verhalen tekeningen gekomen. Ze gaan de verhalen vooraf of ze duiken op in het midden van een verhaal. Daarnaast heeft Laura ook het cover-ontwerp van het boek voor haar rekening genomen. Dat deze samenwerking tot een verrassend resultaat heeft geleid is het minste wat ervan gezegd kan worden. Overtuig uzelf, koop, lees en laat je meevoeren in de sfeer van deze unieke verhalen! Frans A. Brocatus (1957): dichter - schrijver Na zeven gedichtenbundels en een roman is “Gevonden Voorwerpen” zijn eerste verhalenbundel. Over zijn poëzie: “Poëzie van een ongewone muzikaliteit, soepel, weerbarstig en zwanger van geheimen.” (Menno Wigman, dichter) “Brocatus is de dichter die schrijft met het penseel, die beitelt met woorden, die het werk van anderen nauwkeurig observeert en dan hertekent.” (Rose Vandewalle, dichter) Over zijn proza: “Aan zijn stem, dierlijk en poëtisch, fysiek en precies, voel ik me verwant: lees Brocatus’prachtige “Luna”! (Sasja Janssen, dichter – schrijver) “Het romanpersonage Toon is dusdanig geraffineerd, meerlagig en rijkgeschakeerd opgebouwd dat de psychiatrisch – diagnostische invalshoek ten enenmale tekortschiet om hierover verstandige uitspraken te doen. In dat opzicht verheft Toon zich als protagonist, als tragische held met magische krachten, ver boven het maaiveld van de psychiatrische werkelijkheid. Een groot compliment voor het illusionisme, het vakmanschap en de scheppende kracht van F.A.Brocatus is dan ook terecht en welverdiend.” (Philip L.Teepe, psychiater) (profielfoto: Sabrina Maes) Laura Zandbergen (1992): illustrator en grafisch ontwerper Staat aan het begin van haar carrière en mag met dit boek haar eerste illustraties voor een boek presenteren. Tijdens het afstuderen aan een compleet andere opleiding kwam zij erachter dat illustreren en design toch iets is wat ze heel erg leuk vindt. Langzaamaan is het gaan groeien, en is ze o.a. gaan freelancen en heeft ze aan verschillende projecten gewerkt. Tegelijkertijd blijft ze ook bezig met het maken van eigen werk. In 2019 heeft ze Studio Loz Sand opgericht en is hieronder aan het werk (www.studiolozsand.com).
ISBN
9789492551870
Vorm
Gebonden
Uitgever
Ambilicious LLP
Druk
1e
Verschenen
14-07-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
136 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris