We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 3,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.

De deur slaat te hard achter hem dicht. Mark, een alcholische dertiger, staat op straat na een rampzalig etentje met oude vrienden. Hij is weer alleen, en misschien wel wéér twee vrienden armer. Voor de zoveelste keer zoekt Mark zijn weg naar de stad, de lichtjes en de kroegen, naar vergetelheid en vluchtige genegenheid. Wakker wordend naast een vreemde vrouw is het niet alleen de kater waardoor hij zijn nacht berouwt. Op zoek naar sterke koffie in de onbekende keuken krijgt hij uit het niets bezoek van tijdreiziger Jolo. Jolo vertelt hem exact op welk moment in het verleden zijn leven de verkeerde kant op begon te gaanen biedt hem aan om hem op dát moment een tweede kans te geven. Jolo is echter een Vormgever, een amorele estheet die zijn eigen redenen heeft om Mark mee terug te nemen in de tijd
ISBN
9789462321571
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Uitgeverij Link
Druk
1e
Verschenen
30-09-2013
Taal
Nederlands
Genre
Science Fiction
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris