Paperback

€ 23,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Thrillers, reisverhalen, drama's, intriges en anekdotes. Genoeg om kennis te maken met het talent van veertig auteurs die deel hebben genomen aan dit project.

Tijdens het lezen kan het zijn dat u getroffen wordt door de verteltrant van een auteur. Achterin de bundel kunt u de biografie vinden waar eerdere publicaties vermeld staan. Zo kunt u een start maken met uw verzameling boeken van Zeeuwse bodem.

Over de auteur

Fiona Hack (1972) heeft als hobby het schrijven van verhalen, gedichten en toneelstukken. Zolang de mens kan schrijven, schrijft hij, denkt ze. Er moeten dus nog meer mensen zijn, die net als zij, het leuk vinden om verhalen en gedichten te schrijven. Vanuit een behoefte om contact te krijgen met andere auteurs besloot ze een oproep in de media te plaatsen. Meer dan honderd auteurs hebben gereageerd. Professionele en amateurs, bekende Zeeuwen en Zeeuwen die bekend willen worden. Uiteindelijk is het werk van negenenzeventig auteurs gebundeld in een gedichten- en twee verhalenbundels. Een geslaagd resultaat van een spontaan project.
ISBN
9789462950191
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress
Druk
1e
Verschenen
05-11-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
200 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris