We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen.
Haal mij hier weg!

Paperback

€ 19,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Elisa Singh-Teulings is schrijfster, internationaal inspirerende spreker en therapeute. Ze woont samen met haar man en haar kinderen in een dorpje in Zeeland. Elisa ontwikkelde al op een jonge leeftijd haar liefde voor lezen, schrijven en poëzie. In 2016 maakte Elisa haar auteurs debuut met haar autobiografische boek, 'Haal mij hier weg!' Het verhaal over haar jeugd in een gewelddadig pleeggezin. 'Een huiveringwekkend waargebeurd verhaal over een jeugd vol mishandeling en verwaarlozing. De dagen waren gevuld met huishoudelijke taken, riemslagen en vernedering.' 'Haal mij hier weg!' is haar tweede boek en trok landelijk de aandacht. Ze maakte haar televisiedebuut in mei 2016 bij het actualiteitenprogramma PAUW. Dit boek is de vernieuwde versie van 'Haal mij hier weg!' 'In het boek proef je de wanhoop en de onmacht van het kind. Je ervaart de hoop op een miraculeuze ontsnapping, die nooit lijkt te komen. Tenslotte blijf je achter met een gevoel van bewondering voor Elisa's kracht.' - John de Kok, Journalist
ISBN
9789464186291
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
2e
Verschenen
05-01-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
180 pp.
Genre
Waargebeurd
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris